Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Bilderna up to date!

Övrigt/MiscSkapad av Susanne Gustafsson tis, augusti 09, 2011 20:14

Tja!

Nu är alla bilder fram i nutid utlagda i galleriet.

--S.

  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Jimmy Börjesson sön, augusti 14, 2011 09:16

Har ni några bilder på stranden utanför Caen? var väll där landstigningen ägde rum

Skapad av Petter tor, augusti 11, 2011 21:27

TJEEEENA RAMSES!

Jag saknar dig och Granskär jag med, ska du veta. Visst är franska träd o pinnar ok, men inget går upp mot granskärspinnar o borderrace med dig!

Du skulle aldrig tro va knäppa min husse o mina mattar är. De sitter och åker omkring i båten där det gungar under tassarna VARJE DAG, typ!! Det måste vara nått fel på dom... Gung när man kan sitta i hamnar och titta på folk! Jösses. Ta dom till veterinären NÅGON!

Meeen, man ska klaga. Maten är schysst. Sängen är kanon. Alla kelar med mig hela tiden. Jag får alltid följa med in på restaurang här nere (knäppt att vi inte får det hemma). Och jag får värsta promenaderna! Sååå.. jag klagar inte! Fast det vore ju inte sämre med en kompis (dig..!).

Vi höres på Granskär om ett år, polarn! Då jäklar blir det kuta av!!

Sköt om alla mattar och husse!

Au revoir! //Petter

Skapad av Ramses tor, augusti 11, 2011 15:05

Ja i morgon då är det fredag ,då skall husse och jag ut på Granskär det blir ju fest där på lördag.Matt och lillmatte skall till Surahammar och tävla med Yatzy och det är det värsta jag vet för då får man sitta i bilen i stort sett hela dagen så jag följer med husse istället.

Jag har suttit här på bryggan och tittat efter dej Petter hela sommaren ,men du verkar ha övergett Granskär i år. Det är så tråkigt när du inte är här man har ingen att leka med ,och inte får man springa lös för alla gnällgubbar här ute, jag som är så snäll.

Ja du skall veta Petter att vi saknar dej här ute.

Med härliga Granskärs hälsningar från Ramses med familj

Skapad av marianne ons, augusti 10, 2011 12:10

Nu kom det en bild på Sussi!! Funderade just om hon hade mönstrat av. Någon annan kan väl lära sej hantera kameran ibland. Kram.