Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta - direkt från Cherbourg!

4. FrankrikeSkapad av Birgitta Gustafsson sön, augusti 07, 2011 18:06

HEJ MINA VÄNNER ALLA SOM JAG KÄNNER

Nu har det varit tyst ett tag på skrivarfronten vi har åkt så mycket och jagat tidvatten. Jag skrev att vi skulle äta musslor - dom gick att äta men tacka vet jag surströmming.

Anders är däckad han som aldrig blir dålig!!!!!!!! Susanne skurar båten och jagar visst Petter med vattenslangen. Det ligger en tävlingssegelbåt här som är helt krachad vi vet inte var och när det hänt men det är iNTE så roligt att se.

Susanne var ut och gick med Petter sedan blev han kvar på bryggan hon glömde honom, efter en halvtimme såg vi grabben sitta i solen och ha det jättebra en bit ifrån båten.

Jag har inte så mycket att berätta just nu men vänta bara det kommer.

Många hälsningar från RUT MED BESÄTTNING/BIRGITTA I CHERBOURG

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.