Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta - still in Leimuiden

3. Holland - Belgien & kanalerSkapad av Birgitta Gustafsson mån, juli 25, 2011 16:03

HEJ NU KOMMER EN HÄLSNING FRÅN RUTAN SOM FORTFARANDE ÄR PÅ VARVET.

Dom verkar gilla oss, här blir vi kvar vi kommer nog aldrig härifrån, hoppas prylarna kommer på tisdag. förhoppningsvis så vi kan åka härifrån på fredag - jag håller på att få lappsjuka!! Vi köpte jordgubbar som vi slogs om till middag - jättegoda. varvet lånade oss en bil idag för att åka och handla - det började bli tomt i skåpen . Grönsakerna är billiga här i Holland och ca. en hundring för 3liter kartongvin.

Jag sitter och trär halsband på löpande band - jättekul - för att tiden skall gå. Igår spelade vi Bläckmaja ett roligt kortspel så ni hör att vi inte bara slappar. Vi måste sysselsätta oss med något då det är någon som pinkar över oss oavbrutet... inte ens Petter vill vara ute mer än nödvändigt. Nu sitter ni väl i solen och gassar er och mår gott. tänk då på oss i ett regnigt Holland, men det är synd att klaga för vi äter och dricker gott.

BIRGITTA

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av marianne mån, juli 25, 2011 19:50

Hej Birgitta. Kul att höra att du jobbar med dina halsband. Idag har vi varit till Skärså och ätit. Pepparlax-gott! Tur att du får lite vin som kompensation mot alla billiga grönsaker! Kan bli för nyttigt annars! Tycker väl Anders! Hoppas ni får bättre väder snart och att ni kommer ut på havet igen. Kram Kram.