Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Varmt i Lagos, tycker mrs B

5. Norra Spanien - PortugalSkapad av Birgitta Gustafsson mån, oktober 10, 2011 12:04

Fredagen 9/9 2011

Nu är det dags att skicka några rader igen DET ÄR OLIIIIIIIIIDLIGT VARMT - 30 grader varmt, enligt min åsikt lite för mycket men övriga verkar må bra. men Petter tycker oxå det är varmt han som går med pälsen på hela tiden - men han kan också bada. Vi spelar poker och gissa vem som vinner om det inte är jag.......??????

Just nu är det en granne som kör bogpropeller i högan sky- snart lättar han! Det är båtar och folk i farten hela tiden, Lagos är en riktig turistort. Nu är det för varmt i sittbrunnen därför blir det tack och hej en stund kommer tillbaka när det blir lite svalare. Haha!

BIRGITTA

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.