Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Lagos e najs!

5. Norra Spanien - PortugalSkapad av Susanne Gustafsson fre, september 09, 2011 11:14

Magen och jag är bättre vänner idag. ;-) Har blivit lite kär i Lagos - ja staden alltså! :-) Så jäkla bra och fint! Igår hittade jag på centrum åxå.......! Vi blir kvar en vecka - vilket blir tills på måndag. Najs! :))))

Jag har varit dålig på att skriva på ett tag och jag kan inte riktigt säga vad det beror på. Men det har hänt så mycket o jag har valt att uppleva istället för att dokumentera. Det tar förvånansvärt mycket tid att hålla igång en hemsida. Tid som jag använt till att - ja - uppleva! :)) Men jag har inte glömt er! Jag har tagit en massa bilder som jag kommer att lägga ut vid tillfälle. Men nu ska jag ut o göra stan! :)))

Vi höres mina vänner!

--S.

  • Kommentarer(2)//www.rutco.se/#post97