Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta i Leimuiden

3. Holland - Belgien & kanalerSkapad av Birgitta Gustafsson mån, juli 25, 2011 15:59

Leimuiden
2011-07-21

Vi ligger kvar i marinan utanför Leimudden och väntar på hjälp från Pentas mekaniker. Nu är det torsdag dom har lovat att mekanikern kommer tisdagen nästa vecka FAN TROT...SA RELINGEN ??? Göran åker hem på lördag på grund av att vi blir kvar här så länge, jag kommer att sakna honom och det gör vi alla.

Det regnar och åskar nu men det har varit fint i tre dagar igår åkte vi med KRUT över viken till en Restaurang och käkade gott men inte som på båten. Hemfärden från Restaurangen var i solnedgången nästan spegelblankt och det var romantiskt. Petter hade så bråttom att hoppa ur så han höll på att trilla i vattnet. Men det rullar på trots allt pissande... egentligen borde inte ni ha något finare väder än vi har - HA HA.

trots allt detta klagande så är det INNERST INNE JÄVLIGT BRA HÄR

HÄLSNINGAR FRÅN BIRGITTA /CO

  • Kommentarer(0)//www.rutco.se/#post70