Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta på väg till Leimuiden

3. Holland - Belgien & kanalerSkapad av Birgitta Gustafsson mån, juli 25, 2011 15:56

Hej! 2011-07-19

Nu är jag på linjen igen och bråkar med linus. Har nyktrat till, vilket gäller hela besättningen. Vi gick ut från hamnen i Amsterdam efter en blöt natt tolkas hur ni själva vill. Det var jättetrångt och ett jäkla pusslande att ta sig ut, vi lade oss vid en sluss och väntade på att få bli genomsläppta klockan 1 på natten tillsammans med 11 andra båtar. det var jättespännande att uppleva dessa 10 broöppningar mitt i natten. Vi fick problem med propellern och förlorade all styrning men styrförmågan kom tillbaka och vi tog oss i hamn. då var klockan 04.00 vi tog en fika sedan slafen - GOD NATT. Morgonen efter åkte vi vidare för att hitta en mekaniker som vi nu hittat och hoppas på ett lyft ur vattnet imorgon för åtgärder - SKIT SKIT . Vi ligger tyvärr nära Amsterdams flygplats och det lyfter stora jumbojättar över våra huvud, undra hur länge vi blir här??? Men för att tala om något roligare så äter vi gott och dricker gott och det är det viktiga med situationen.

HÄLSNINGAR FRÅN RUT: ANDERS-SUSANNE-PETTER-EVA-GÖRAN-BIRGITTA

  • Kommentarer(0)//www.rutco.se/#post69