Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta i Amsterdam

3. Holland - Belgien & kanalerSkapad av Birgitta Gustafsson mån, juli 25, 2011 15:50

HEJ IGEN 2011-07-16

Igår köpte jag Holländska tofflor som ser ser ut som träskor men det blev inga trä dom var superdyra det blev röda fleese med väderkvarn i näbben. Vi åkte då färja över kanalen till Amsterdams centrum där vi också käkade på en italiensk restaurang, det blev Carbonara jätte gott. Det regnade och var skitväder så vi var dyngsura när vi kom tillbaka till båten, det gick att vrida ur oss alla inklusive Petter. Sedan satte vi oss i värmen på båten och MYSTE.

Idag går vi ut från hamnen det var jätte trångt och ett JÄKLA pusslande för att ta sig ut, nu ligger vi vid en sluss och väntar ända till midnatt innan dom behagar öppna. Då släpper dom igenom flera båtar för att passera en helvetes massa broar. Så ni förstår kanske att jag sitter i en kanal mitt i Amsterdam med sina 700.000 invånare och knappar på datorn. Vi passeras just av en gammal kanalbåt med betoning på gammal.

KANALHÄLSNINGAR FRÅN RUT MED BESÄTTNING/BIRGITTA

  • Kommentarer(0)//www.rutco.se/#post68