Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta i kanalerna

3. Holland - Belgien & kanalerSkapad av Birgitta Gustafsson fre, juli 15, 2011 10:15

Hej allihopa 2011-07-13

Det är en jäkla fart på vindsnurrorna och dom är många. Nu är det dags att slussa igen eller broöppning eller vad det är, spännande . Häftiga båtar på land vi passerade just ett bostadsområde med jättemånga fina hus på stranden. Nu har vi kommit ut på landet här luktar koskit men jag hör ingen fågelsång som Mats Rådberg gjorde HAHA.

Dom ropar på någon kanal SEKRETE SEKRETE gällande en svensk båt KATARINA PLEASE STAND BY. Vi har tyvärr inte sett någon KATARINA.

Nu är det bro igen, vi passerade smärtfritt. Snart vankas det käk och broöppning igen!!!!!!!!!! Petter springer runt runt och kollar och vi möter båtar hela tiden.

Nu åker vi på en AKVEDUKT ÖVER EN STOR TRAFIKERAD VÄG, det finns mycket konstigheter i Holland inte bara språket. Men jag har inte sett någon VÄDERKVARN ännu men jag hoppas det dyker upp någon fin kvarn på vägen .

Nu har vi stannat för natten i en kanal av något slag RUT står stadigt på botten enligt ekolodet.

GOD NATT FRÅN RUT MED BESÄTTNING ...... GOD NATT......................

  • Kommentarer(1)//www.rutco.se/#post62