Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Öland och Kalmar

1. Sverige/SwedenSkapad av Eva Börjesson tor, juni 23, 2011 15:18
Ja vi pinnar på, har kommit fram till Kalmar. Solen sken vid angöringen igår kväll, underbart att bara sätta sig ned och njuta. Bort bort alla regnmoln och vindbyar som stundvis har varit kraftiga. Tiden går fort som vanligt på sjön, trots att alla landkrabbor funderar vad vi gör. Ta med böcker x flera är rekomendationerna. Hittills har jag bara läst några sidor ur min bok, är man fler på båten så är det fler som pratar så då förstår ni att tiden går. Igår kväll kom vi i alla fall till Anders favorit affär Coop och handlade 6 kassar en Ikea kasse + en stor rygga fulla med matvaror. Tyvärr blev dom inte så glada när vi kom fram till kassan och blev precis färdig till kl 22.00 men då hade det bygt upp en kö efter oss :(.

Vi lagar mycket mat som inte går av för hackor, och det är bra kost. Sussie och jag har ungefär samma smak vad det gäller att laga mat så de funkar hur bra som helst. Sen är ju Anders och Göran specialist på att diska så de rullar på. Idag köpte vi en god räk macka i fisk affären två meter från båten, vad kan man mer begära.
Vi hoppas kunna segla iväg i morgon till Kristianopel och fira midsommar, för idag har det blåst småspik. Susanne och jag får putta undan Anders så vi får segla båten själva under vårt pass, men han gillar tydligen oss så mycket så han vill vara med också ;).
Göran, Anders och Susanne är kulturella och kollar in slottet här i kalmar och själv sitter jag framför datorn. Ikväll ska vi fira Susannes födelsedag med lite överraskningar, och god mat antar jag.

Kram och vi hörs igen
Eva

  • Kommentarer(2)//www.rutco.se/#post28