Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Avresa

1. Sverige/SwedenSkapad av Eva Börjesson tor, juni 16, 2011 11:51
Hej på Er alla.
Vi har nu kommit till Bullandö, försökte först lägga till på Djurö då jag kommit i kontakt med Mirre som jag arbetade tillsammans med här ute 2008. Göran och jag tog Krut dingen som går i ca 30 knop, men vi nöjde oss att köra i 20 knop :) Kul var det att träffas vi grillade tillsammans och hade mysigt och såg deras nybygda hus.
Det var inte lätt att lämna kajen i Fliskär kan jag säga, att lämna barnen är som en mardröm. Men jag vill tacka er kära barn för att ni stöttat mig i den här resan, om det nu må vara med mycket skämt så har det i alla fall känts bra, Jag älskar Er. Jag har inte kommit över alla avsked än men det går bättre för varje dag.
Att börja bo i en annans båt tar tid att vänja sig med, men jag tycker att vi alla gör det väldigt bra. Göran och jag är ju van att segla och rycka i tåtarna själva, nu har vi lite modernare vinchar och så, ja de känns lite nytt samt att vi är flera som hjälper till så ibland kan man känna sig riktigt lat.
Solen skiner idag och vi har ätit och njutit av frukosten ute, men så har det inte varit hela tiden. Det har varit kallt och regnigt men på nåt vis så gör inte det så mycket med tanke på vart vi är på väg.
Nu ska vi iväg så jag måste sluta, kram och vi hörs.

  • Kommentarer(4)//www.rutco.se/#post23