Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Birgitta in i Medelhavet

6. Södra SpanienSkapad av Birgitta Gustafsson mån, oktober 10, 2011 12:25

Tjena igen nu är jag på tråden igen.

När vi kom in i Medelhavet slog vi halsen av en SKUMPA och firade! och vi har nu passerat Gibraltar med närgångna apor. dom satte sig på huvudet på Susanne! men tji fick dom- hon höll hårt i solglasögona!! Vi åkte linbana upp för Gibraltarklippan vilket var mysigt med fin utsikt över havet och alla båtar. På väg ner var det en apa som tog en plastpåse ur en axelväska på en dam och kilade iväg - som tur var innehöll påsen bara en vattenflaska.

När vi kom till La Duquesa släpades jag iväg till badstranden och badade. det var jätte skönt så det ångrar jag inte. fast solbränd blev jag med följande sveda.

I Marbella skulle vi köpa shorts men det fanns inga kvar i Anders storlek – tydligen är det höst här och slut på shorts i affärerna. så då gick vi hem och Susanne lagade indisk mat på båten - som var jättegott!

Sedan bar det av till Benalmadena som ligger strax före Malaga. det var den sämsta hamnen hittills med dyningar och elände som slet i båten. man kunde knappt röra sig för den krängde fram och tillbaka. Jeanette åkte hem idag. tog flyget från Malaga när for vi hit där vi är nu - i Marina del Este. här är jättemysigt! litet och trevligt.

Nu slår vi igen för idag och önskar GOD NATT från RUT/BIRGITTA

  • Kommentarer(0)//www.rutco.se/#post107