Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Chipiona med Birgitta

6. Södra SpanienSkapad av Birgitta Gustafsson mån, oktober 10, 2011 12:12

16/9 Spanien

HEJ IGEN

Jeanette - Evas dotter som är med oss ett tag (när pappa är hemma och jobbar och drar ihop pengar) - hon badar just nu från badbryggan på akterdäck och tycker det är kallt med 29,7 grader plus i havet... haha! och Anders och Susanne är på beachen och badar tillsammans med Petter. Vi har badat några gånger mitt ute på havet och en viss modig klok person ger fan i det och duschar istället, kan ni gissa vem det är - inte svårt va?

Ibland går vi ut och äter på olika roliga ställen som serverar allt mellan korv och bläckfisk. sen kan problemet vara om man ska välja vitt eller rött vin till just den maten. men det problemet är ju inte så stort... Den 14/9 var vi på Restaurang och firade Anders födelsedag och åt och drack gott. naturligtvis tog jag en Tiramiso till efterrätt. som görs på italiensk Amarettolikör som dom har bytt namn på nu av någon orsak.

Igår skickade vi iväg Anders och Eva och plånboken till affären det var modigt av oss övriga dom blev borta så länge så vi trodde dom tagit en sväng in på någon bar som det finns gott av i Lagos men dom dök upp efter 3 timmar och skyllde på att det var kö i affären, vi får väl tro på det.

Hälsningar BIRGITTA/och CO

  • Kommentarer(0)//www.rutco.se/#post105