Rutco.se - Rut & kompani - Start

Rutco.se - Rut & kompani - Start

Välkommen! / Welcome!

Häng med på vår livs resa, i ett å ett halvt år - från Gävle, Sverige till Medelhavet! Med Rut, vår katamaran. Vi kommer att finnas här. Kanske gör ni det med...? Alla får och kan skriva kommentarer på våra inlägg - så gör det! Vi blir så glada då!

Follow us for the trip of a lifetime, for a year and a half - from Gävle, Sweden to the Mediterranean! In Rut, our catamaran. We'll be here! Maybe you will to...? Everybody can write comments on our posts - so please do! Make us happy!

Polering

Inför resanSkapad av Eva Börjesson sön, mars 27, 2011 17:30

Ja, nu har vi börjat vår planering med Rut. Jag skulle önska att dygnets alla timmar var fler just nu. Att kunna vara med och jobba på Rutan känns roligt och stimulerande och att det nu ska bli av med vår långresa tillsammans till medelhavet. Idag står det polering på listan, och vi hann göra en hel del på få timmar, men något varmare hade det kanske kunnat vara. Idag, dagen efter sitter Susanne och jag framför datorn för att jag ska sätta mig in i Rutco bloggen :). Nästa plan blir att torr navigera och det ska bli spännande.

Vi ses
Eva

  • Kommentarer(2)//www.rutco.se/#post1